estudiants udg

Aquesta pàgina va dirigida als estudiants de la UdG.

Segur que heu vist el nostre cartell penjat per la biblioteca o pels bars de Monilivi, oi? Doncs si no l'heu vist aquí us el pengem, tranquils/es!!

Bé doncs, us acabem d'informar d'un parell de coses sobre l'event.

 

L'esdeveniment en sí

Interindustrial Girona 2014 és un esdeveniment dedicat a tot tipus d'enginyers a nivell estatal, i té com a objectius principals realitzar un torneig esportiu i també  donar a conèixer la ciutat de Girona, la mateixa UdG i les possibles sortides acadèmiques/professionals de la zona.

Pel matí es realitzarà una jornada esportiva al Servei d'Esports de la UdG, a Montilivi. Els esports disponibles per fer equip són els següents:

  • Vólei
  • Balonmano
  • Bàsquet
  • Pàdel (doble i ind.)
  • Tennis (doble i ind.)
  • Futbol sala
  • Futbol 7
Per a participar cal enviar-nos un mail (el trobareu a contactes) amb l'equip i modalitat. No hi ha la possibilitat de fer equips mixtes.
 
 
Parlem de preus...
Hi ha dos tipus de preus per als estudiants de la UdG, el bàsic i el reduït:
 
Amb el bàsic (40 €/persona) entra un pack de benvinguda a l'esdeveniment, accés al servei d'esports durant les jornades esportives, dinar, excursions (transport inclòs), altres activitats formatives i ofertes en l'oci nocturn de Girona.
 
Amb el reduït entra el pack de benvinguda, l'accés al servei d'esports durant les jornades esportives i les ofertes en l'oci nocturn de Girona.
 
*Amb cap dels dos packs entra el transport cap a la universitat. És a dir: ens veiem a l'hora que toqui al servei d'esports, a les activitats i/o per la nit!

 

Reconeixement de crèdits

Hi ha la opció d'ajudar durant l'esdeveniment a organitzar i vigilar els participants. La gent que vingui i ens ajudi tal com toca (si et rasques la panxa, nosaltres ho veurem) obtindra 1 crèdit de lliure elecció. Interessats enviar-nos un mail!

Contacto

Inter Girona 2014 David Pla -> 652 488 227
Jordi Mornte -> 664 430 182
Arnau Castiella -> 647 144 689
intgir@gmail.com